ERZURUM / KARAYAZI - Yeniköy İlkokulu

May

Bir dönemin sonunda öğrencilerimizin karne heyecanı.

May

Okulumuzda yerli malı haftası kutlandı.

Haz

Mutlu, başarılı, sağlıklı bir yılı tamamladık. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını neşeyle kutladık.

Tarih yazan çocuklar projesi kapsamında okulumuzda keyifli bir gün yaşandı.

Ock

2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk dönemini eğlenceli, verimli ve keyifle tamamladık.

Kas

Büyük komutan, büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve Milli mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84. yılında milletimiz adına saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.
Ebediyete intikalinin 84. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.

May

Okulumuzda 16.02.2022 tarihli "Animal Friends in an animal-friendly world"  eTwinning projesine katılım sağlanmıştır.

Kas

Tarım ve Orman Bakanlığınca Türkiye genelinde gerçekleştirilen Milli Ağaçlandırma Günü "11 Milyon Ağaç, Bugün Fide, Yarın Nefes" programı çeçevesinde 11.11'de fidan dikim etkinliği öğrenciler ile gerçekleştirildi.

Kas

Sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için civciv seçerek kodlama etkinliğine katkıda bulunduk

Ekm

Oyunla Öğretim için eğlenerek öğrenmeyi amaçlayarak okulumuzda yeni bir eTwinning projesi daha kurulmuştur. "OYUN OYUN BÜYÜYORUM"